Bortforsling

SLIPPA OSS FÖR Ovanstående SKA VARA DET SJÄLVLIGA VALET FÖR DIN BOSTADSLAGSFÖRENING

Vi samlar saker i gemensamma utrymmen som inte borde finnas där. Om du har övergett cyklar, lådor eller annat skräp kan du hyra oss på Starcycle för att hämta det du vill bli av med.

DU KAN RINGA OSS AVFALLSHANTERINGSSPECIALISTER

När inte alla har möjlighet att gå till en återvinningsstation är det lätt att placera sopor och sopor i gemensamma utrymmen. Om detta händer är det viktigt att saker snabbt och enkelt tas ut för återvinning. Vi är flyttexperter. Om saker är i ordning eller i gott skick ser vi till att de återanvänds. Övergiven cykel kan tilltala någon annan.

UTSLÄPPNING AV LÄGENHETER ELLER BUTIKER

Det händer att det av olika anledningar krävs att hela lägenheten eller skafferiet töms. Anlita oss så ställer du snabbt en lägenhet eller förråd till nästa hyresgäst. Vi är din trygga och pålitliga leverantör som hjälper dig med tömning, borttagning och städning av din lägenhet eller lager. Allt du behöver göra är att ta upp hinken och ringa oss så tar vi hand om allt.

AVFALLSHANTERING PÅ STÄDDAGAR

Under vår- och höststädning kan vi hjälpa dig att städa trädgårdsavfall och sopor som dina hyresgäster städar. Vi skräddarsyr alltid lösningen för våra kunder, så välj om du vill att vi ska leverera containern till dig eller om du vill hämta alla saker vi stuvar på överenskommen tid och dag så hämtar vi dem på plats. Allt vi samlar in sorteras på en återvinningscentral på ett miljövänligt sätt.

BOKA BORTFORSLING REDAN IDAG

Fyll i bokningsformulär online eller ring 08-844 044 för mer information

FOKUSERAD PÅ MILJÖN

Vi är stolta över att arbeta med våra kunder för att påverka miljön och människorna positivt. Med fokus på miljön återanvänder och återvinner vi på ett miljövänligt och korrekt sätt. Kanske har du ett ekologiskt skjul eller liknande som behöver tömmas hela tiden? Sortera efter källa? Kanske har du vår- och höststädning? Låt oss på Starcycle hjälpa dig!