Bortforsling

AVFALLSHANTERING AV SOPOR, BYGGNAD, HUSHÅLLSVISNINGAR OCH MYCKET MER

Behöver du snabbt och enkelt bli av med oönskat skräp från ditt hem eller förråd i Stockholms län eller närliggande orter som t.ex. Enköping och Uppsala? SSAllservice är tillgängliga för avhämtning och transport av skräpet. Vi strävar efter att återanvända så mycket som möjligt genom att skänka det du inte längre vill ha eller återvinna det som inte kan skänkas. Vårt mål är att göra arbetet så lätt som möjligt för dig, så att du kan lägga din tid och energi på viktigare saker. Låt oss ta hand om det tunga lyftet och avfallshantering, medan du kan fokusera på annat.

SNABB AVFALLSHANTERING AV ERFAREN PERSONAL

Vårt trevliga team har många års erfarenhet i branschen och arbetar mycket effektivt och professionellt. Vi kommer på avtalad tid och tar med allt du vill bli av med. Vi kan hämta allt från gamla möbler, skrymmande sopor, trasiga tvättmaskiner, hushållsmaskiner, pianon, bygg- eller trädgårdsskräp mm Det är lika enkelt och enkelt att anlita oss för att hämta ditt skrymmande sopor.

AVFALLSHANTERING UTANFÖR STOCKHOLM

Vi utför främst beställningar i och runt Stockholms län, men vi kan även hjälpa till med flytt i Uppsala, flytt i Enköping och flytt i Västerås. Kontakta oss så hjälper vi dig definitivt med export i norra delen.

VI OFFERAR FÖR MILJÖN OCH MÄNNISKA

Eftersom vi vill att så lite sopor som möjligt ska deponeras är en stor del av vårt miljöarbete att skänka så mycket som möjligt av det vi samlar in. En gammal soffa eller byrå kanske kan glädja någon annan. Det som inte går att ge bort och glädja någon annan tar vi med oss ​​för återvinning där vi sorterar materialet på ett miljövänligt sätt.

BOKA BORTFORSLING REDAN IDAG

Fyll i bokningsformulär online eller ring 08-844 044 för mer information

BEHÖVER DU MER HJÄLP?

Vi kan även hjälpa dig med hem och flyttstädning med mera.

VAD KOSTAR DET?

Vi beräknar priset utifrån hur mycket plats dina varor tar upp i vår lastbil. Vi räknar i kubikmeter (förkortas m3 eller cbm). Vi använder fler parametrar när vi beräknar priset så det är enklast att fylla i alla uppgifter i vår offertförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett pris. Du kan alltid ringa vår vänliga personal för hjälp och mer information.