Trapp- & entréstädning

NÄR DU RENGÖR TRAPPAN OCH RENGÖRING SKA APPARATEN INTE VARA STARKARE ÄN ATT FÅ OSS TILL JOBB

Vi gör både uppfartsstädning och uppfartsstädning. En ren och snygg trappa och entré är viktigt både för deltagarnas välmående och för att minska risken för halkolyckor.

RENGÖRING AV SLIT

Många inser inte att grus och smuts faktiskt sliter ner trapphusgolv, speciellt under vintermånaderna. Därför är det extra viktigt att ta hand om golv och möbler i entré och trapphus.

KUNSKAP OM RENGÖRING OCH MATERIAL

Vårt professionella städteam har lång erfarenhet och stor kunskap inom städning och städmaterial. För att städningen ska kunna utföras så korrekt som möjligt rekommenderar vi specialtvättmedel för städning av trappor och entréer. Det vi tillhandahåller givetvis när du bokar oss för trappstädning och entréstädning.

BOKA TRAPP- & ENTRÉSTÄDNING REDAN IDAG

Fyll i bokningsformulär online eller ring 08-844 044 för mer information

HUR GÖR VI?

Förfarandet är inte mer komplicerat än att du kontaktar oss, antingen genom att fylla i vår offertförfrågan eller genom att ringa oss. Om du önskar kommer vi mer än gärna till dig för ett personligt möte, där du kan berätta om dina önskemål och behov. När vi får all nödvändig information skickar vi en offert till dig där du tydligt kan se alla kostnader. Om du väljer oss som leverantör reserverar vi datum och tid för utförandet. Efter färdigställandet är vi överens om att allt var bra och om något behöver rättas till.

VI KAN MER ÄN BARA STÄDSTAGET

Som helhetsleverantör kan vi bistå din bostadsrättsförening med våra andra tjänster utöver trapp- och entréstädning. Du kan kontakta oss om du behöver hjälp med bortforsling av skräp och skräp, för bortföring i samband med städdagarna eller den aktuella bortföringen av grovavfall.