Löpande hämtningar

AKTUELLA SAMLINGAR FRÅN KONTORET

Anlita oss för att fortlöpande hämta bland annat retur- och konfidentiellt papper, gammal skrivartoner, wellpapp, metall, pallar, förpackningar etc. Hämta det du vill att vi ska hämta i nätburar eller returcontainrar som du kan låna av oss. Du väljer själv om vi hämtar löpande eller när du tycker att det är dags att börja. Det är så enkelt och smidigt som det låter.

KÖPARE I BUTIK OCH RUM

Vi har många kunder i butiker och lokaler som anlitar oss för vanliga hämtningar. Där samlar vi oftast retur- och sekretespapper, wellpapp, pallar och förpackningar samt metall. Vi är givetvis flexibla efter våra kunders behov, så om du behöver hämta något annat, tveka inte att kontakta oss så kan vi hjälpa dig.

KUNDER INOM BYGGSEKTORN

Oftast tar vi emot byggavfall och skräp från våra kunder inom byggbranschen. När bygget är klart anlitas vi för byggstädning, grovstädning eller byggavfallshämtning. Vi listar ofta fartyget eller hämtar traven på plats.

HUR HÄR DETTA?

Tillsammans med dig anpassar vi upplägget efter dina önskemål och behov. Vi träffas gärna för ett personligt möte om du vill visa ditt kontor där du kanske vill skapa ett utrymme som lämpar sig för montering av sorteringskärl. I annat fall accepterar vi nödvändig information per telefon och informerar dig om priset. på just din kontorssamling.

VI DELAR OCH BIDRAR TILL EN BÄTTRE MILJÖ

Vårt miljötänkande genomsyrar mycket av det vi gör. Vi ser till att allt vi samlar in sorteras på ett miljövänligt sätt. Vi planerar våra upphämtningar efter våra kunders geografiska läge så att körsträckan blir så kort som möjligt. Vi är stolta över att göra både miljön och våra kunder nöjda.

BOKA LÖPANDE HÄMTNINGAR REDAN IDAG

Fyll i bokningsformulär online eller ring 08-844 044 för mer information