Bortforsling

AVFALLSHANTERINGSFÖRETAG – GROVSOPOR FRÅN KONTORET

Återvinningsföretag – Vi samlar in allt från gamla arkivskåp, möbler, sopor och kartonger. Vi kan till och med städa hela rum och utrymmen. Vi samlar in, återanvänder, donerar och återvinner på ett miljövänligt sätt. Vi verkar i hela Stockholmsregionen, samt i Uppsala, Enköping och Västerås.

AVFALLSHANTERING – VI GÖR DET GROVA JOBBET FÖR DIG

Vi vet många företag som städar, flyttar och flyttar gamla prylar som sitter på kontoret för länge och går igenom otaliga återvinningslinjer. Låt istället dina anställda fokusera på det de är bäst på och anlita oss på Starcycle för det hårda arbetet. Vi tömmer, städar, tar bort och sorterar. Allt för att göra det enklare för dig och ditt företag. Låt din tristess vara vår underhållning.

VI RECYCLAR GENOM ATT SKÄNKA BORT

Vårt ekologiska tänkande är alltid i rampljuset. Om vi ​​väljer något från ditt företag som vi kan återanvända gör vi det så mycket vi kan. Vi försöker hålla så låga dricks som möjligt och därför har vi olika kanaler som vi jobbar med inom välgörenhet. Om något är i bra skick kan det göra någon annan glad och då skänker vi det vidare. Det som inte går att skänka återvinner vi på ett miljövänligt sätt.

FLEXIBEL PROCEDUR MED FASTA PRISER

Behöver du ta ut mycket kan vi gå till dig och räkna med arbete såklart helt förutsättningslöst och kostnadsfritt. Annars är det enklast att fylla i vår offertförfrågan så får du en offert inom några timmar. Vi gör vårt bästa för att alltid ge ett fast pris. I vissa speciella fall kan vi kräva ett timpris, men detta får du veta innan uppdragsstart. Vi vet tydligt hur mycket det kommer att kosta och du kan vara säker på att det inte finns några dolda avgifter.

BOKA BORTFORSLING REDAN IDAG

Fyll i bokningsformulär online eller ring 08-844 044 för mer information

MILJÖN I FOKUS

Vi är stolta över att tillsammans med våra kunder sträva efter en positiv inverkan på miljön och människor. Med miljön i fokus återanvänder och återvinner vi på ett miljömässigt och korrekt sätt. Har ni kanske en miljöbod eller liknande som behöver tömmas löpande? Källsortering? Har ni möjligtvis vår- och höststädningar? Låt oss på Starcycle hjälpa er!