Montering

MONTERING FÖR PRIVATPERSONER I STOCKHOLM

Ska du flytta och behöver demontera dina möbler? Har du köpt möbler för att montera? Ska omklädningsrummet förvandlas med installation av förvaringssystem? Oavsett vilken typ av installation du behöver hjälp med så ordnar vi det åt dig. Vi samlas över hela Stockholmsområdet med omnejd.

DEMONTERING VID FLYTTNING

Varje hem har många hyllor, bokhyllor och annan inredning som till exempel behöver tas bort vid en flytt. Det räcker att flytta och rådfråga hur man demonterar allt. Vi organiserar både flytt och montering. Du behöver inte lägga dyrbar tid på detta, och vi kommer att se till att allt går smidigt.

DEMONTERING VID DÖD TOM

Vid skövling av godset eller bohag kan vi givetvis plocka isär möblerna som står på väggarna. Lämna hyllor, möbler i garderober och liknande så gör vi ordning på dem när vi lämnar fastigheten eller bohaget.

MONTERING AV MÖBLER OCH INTERIÖR

Vem har inte köpt IKEA-möbler och sadlat med otaliga manualer och fel antal skruvar? Har du köpt alla möbler till ELFA-systemet och planerar att göra om omklädningsrummet? Lägg istället din energi på något roligt så ordnar vi montering av möbler och annan inredning. Vår erfarna personal hjälper gärna till med skruvning, fixering och montering.

BOKA MONTERING FÖR PRIVATPERSOER REDAN IDAG

Fyll i bokningsformulär online eller ring 08-844 044 för mer information

MONTERING + BORTFORSLING = SJÄLVKLART!

Du anlitar oss för att städa upp din gamla garderob, varför inte låta oss sätta ihop en ny? Vår styrka är att vi står till ditt förfogande genom hela kedjan. Anlita inte två eller flera leverantörer om en räcker till allt du behöver hjälp med. Sluta göra tidskrävande uppgifter själv och låt oss, en välrenommerad one-stop-leverantör, göra det enkelt för dig till exempel vid flytt och dödsstraff i Stockholm.