Kontor och företag flytthjälp Storstockholm

NÄR KONTORFLYTTNING I STOCKHOLM SKA VARA LÄTT

Anlita oss när du flyttar ditt kontor i Stockholm. Vi är en one-stop-leverantör som ordnar allt från flyttkartong, demontering av kontorsmöbler, packning, flytt och transport samt städning. Anlita oss även för att installera möbler i dina nya lokaler.

VIKTIGT ATT FLYTTA FÖRETAG KRÄVER EN PÅLITLIG LEVERANTÖR

En kontorsflytt är påfrestande för alla anställda och vanligtvis krävs en eller flera personer som agerar projektledare. Låt dessa personer fortsätta göra det de är bra på, lämna resten till oss – experten på kontors- och företagsflytt i Stockholm. Välj ditt val om du beställer individuella tjänster från oss eller om vi ordnar allt praktiskt för din kontorsflytt. Naturligtvis skulle det vara en bra idé att endast kontakta det företag som organiserar omlokaliseringen av ditt företag fullt ut.

FÖRETAG FLYTTER TILL STOCKHOLM – HUR GÅR DET?

Vi träffas för ett möte där du framför dina önskemål och tankar kring uppdraget. Du beskriver i vilka delar du behöver hjälp, enskilda tjänster eller alla delar. Efter mötet väljer vi en lösning som passar dig och skickar ut ett kommersiellt erbjudande. Om du väljer oss som din leverantör så kommer beställningen att skickas så att du kan vara säker på vad vi har kommit överens om. På överenskommen dag och tid slutför vi uppgiften. Under hela uppdraget har vi en nära kontakt, så du vet att allt går enligt överenskommelse.

VI GÖR MILJÖ EN SERVICE

Som en del av vårt miljötänkande försöker vi återanvända så mycket som möjligt så att så lite som möjligt hamnar på deponi. Vi skänker möbler och annat i gott skick genom våra välgörande kanaler, där det faktum att du inte längre vill flytta till en ny plats kan glädja någon annan. På så sätt gör vi både dig och miljön en tjänst när vi genomför en kontorsflytt.

LÅNG ERFARENHET AV KONTORSFLYTTNING

Vi har hjälpt till med flytt av kontor i många år och arbetar alltid metodiskt och enligt fastställda regelverk. Vi ser alltid till att avtalade tidsfrister hålls och prioriterar alltid de delar av kontorsflytten som har störst inverkan på verksamheten. Det är viktigt att se till att arbetet inte står stilla medan flytten pågår.

När vi gör en företagsflytt väljer du som kund själv hur mycket hjälp du behöver. Vi kan ta hand om själva transporten från det gamla kontoret till det nya och du sköter paketeringen. Eller så tar vi hand om allt arbete – en komplett kontorsflytt, inklusive packning, uppackning, förberedelse och även städning under flytten.

BOKA KONTORSFLYTT REDAN IDAG

Fyll i bokningsformulär online eller ring 08-844 044 för mer information

Vi är ansvarsförsäkrade.

VI SKÖTER ALLT:

  • Flyttkartonger
  • Packning
  • Flytthjälp
  • Montering
  • Magasinering
  • Städning
  • Bortforsling

FÖRETAGFLYTT ENLIGT SVENSKA STANDARDER

För att du ska känna dig trygg när du arbetar följer vi de standarder och riktlinjer som gäller i den svenska flyttbranschen. Vi har alla nödvändiga tillstånd och ansvarsförsäkringar så att du kan koppla av medan vi flyttar.

När vi flyttar ett företag anpassar vi oss efter kontorets storlek och de förutsättningar som finns vad gäller personal, tid och ekonomi som krävs. Kontakta oss så kan vi tillsammans ta fram en plan för att flytta ditt företag eller kontor till Stockholm.