Flytt

ATT FLYTTA MED FLYTTHJÄLP HAR ALDRIG VARIT ENKLARE

ANLITA DET BÄSTA SERVICEFÖRETAGET I STOCKHOLM!

Vi packar, vi flyttar, vi flyttar, vi flyttar. Det du inte vill ha med dig i fordonet kan vi återvinna. Anlita oss för att flytta dina lådor och möbler till din flytt och istället fokusera på glädjen i att flytta till ditt nya hem.

ERFAREN PERSONAL BÄRAR DINA VAROR SÄKERT

Vi är ett tryggt och pålitligt transportföretag i Stockholm med erfaren personal som snabbt men försiktigt flyttar dina bohag. Vi har all nödvändig utrustning för att skydda dina tillhörigheter från skador under transporten.

flyttfirma Sollentuna, flyttfirma Vallentuna, flyttfirma Sigtuna, flyttfirma uppsala, flyttfirma solna, flyttfirma upplands väsby, flyttfirma Märsta, flyttfirma Bromma.

HELA LEVERANTÖREN SOM ORGANISERAR ALLT

Vi är ett heltäckande transportföretag och en helhetsleverantör. Du väljer själv om du vill att vi ska vara med dig hela vägen från packning till städning eller om du anlitar oss för en skräddarsydd tjänst. Vi är självklart försäkrade genom Gjensidige Försäkringar.

JAG VILL BOKA FLYTT, HUR GÖR JAG?

Du kontaktar oss angående din förfrågan. Det enklaste sättet att göra detta är att fylla i vår offertförfrågan, där du kan svara på frågor om din flytt. Så snart vi fått din förfrågan skickar vi ett erbjudande till dig. Vi ser till att tydligt visa alla kostnader så att du alltid kan vara säker på att det inte finns några dolda avgifter i priset. I erbjudandet får du information om aktuellt timpris och den tid vi bedömer att flytten tar. Vi vet alltid den exakta tiden som krävs först efter att uppgiften är klar. Väljer du oss som ditt fraktbolag får du en beställning skickad till dig. På överenskommen dag och tid slutför vi flyttuppdraget.

Transportföretaget Sollentuna, transportföretaget Vallentuna, transportföretaget Sigtuna, transportföretaget uppsala, transportföretaget solna, transportföretaget upplands väsby, transportföretaget Märsta, transportföretaget Bromma.

BOX RABATTER FÖREDRAS

Du kan använda lådavdrag för flytthjälp, vilket gör det ännu mer fördelaktigt för dig som kund att få hjälp av en flyttfirma. För mer information om vad som gäller, vänligen kontakta oss eller besök Skatteverkets hemsida och ta reda på mer.

DU KAN TA MOBILBOXAR GENOM OSS

Du kan låna flyttkartonger gratis genom oss om vi har gratis flyttkartonger. Du kan hämta lådorna hos oss upp till två veckor före planerad flytt och lämna tillbaka dem senast två veckor efter flytten. Om du inte kan hämta och lämna tillbaka kartongerna kan vi göra det åt dig mot en avgift.
Förpackningsmaterial ingår inte i priset på flyttkartongerna. Självklart kan du köpa den hos oss.

OM DU BEHÖVER MER PLATS ERBJUDER VI OCKSÅ FÖRVARING / FÖRVARING

Oavsett om du behöver mycket eller lite utrymme, under kort eller lång tid, kan vi förvara dina tillhörigheter tryggt och säkert.
Ventilerad och behaglig temperatur för dina tillhörigheter.

FLYTT STOCKHOLM, FLYTT BROMMA, FLYTT SOLLENTUNA, FLYTT SOLLEN, FLYTT TÄBY, FLYTT UPPLANDSVÄSBY, FLYTT DANDERYD, FLYTT SUNDBYBERG, FLYTT VALLENTUNA.

Oavsett var du flyttar ifrån kommer vi att göra din flytt smidig, säker och av högsta kvalitet.
Allt från första kontakt till offert, utförande och faktura ska vara tydligt och individuellt. Vi är alltid ett samtal eller mail bort.

Låt oss flytta åt dig så att du inte behöver. Du kan fokusera på allt annat som ska fixas i samband med flytten.

BOKA FLYTT REDAN IDAG!

Fyll i bokningsformulär online eller ring 08-844 044 för mer information

FÖRBEREDA DIG

Det finns några saker som du som kund kan göra och tänka på för att flytten ska gå smidigt.

  • Se till att rummet är tomt
  • Möbler ska vara tomma vid flytttillfället
  • Packa allt i flyttkartonger, inklusive blommor.
  • Det är fördelaktigt att packa kläder och textilier i lådor eller svarta soppåsar om de inte behöver hänga på galgar under flytten.

Tydlighet är ett A och ett O. Försök att göra det så tydligt som möjligt för våra medarbetare. Om något är väldigt ömtåligt, tagga det! Ju tydligare du är, desto lättare blir det för oss att hantera flytten smidigt.

HUR LÄNGE VARAR RÖRELSEN? – NÅGRA PARAMETRAR SOM SKRIVS

Vi försöker alltid vara så effektiva och snabba som möjligt utan att göra avkall på kvaliteten. Det finns dock några parametrar som påverkar varaktigheten av flytten:

  • Fler flyttkartonger än vad som rapporterats från start
  • Om det finns möjlighet till parkering nära huset
  • I närvaro av fullt fungerande hisskomplex
  • Eventuella möbler som behöver bäras för hand som inte kan lyftas i en hiss
  • Trafik
  • Om du ska flytta, anlita en pålitlig flyttfirma. Att flytta är bäst när du känner att du kan lita på att personalen sköter din flytt. Vi hjälper dig gärna att flytta. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

HUR BETALAR DU FÖR FLYTTHJÄLP?

Du får en offert från oss där vi tar betalt per mantimme (se avsnittet FAQ för vad det är) och vi har räknat ut hur många timmar som förväntas för flytten. Tiden börjar från det att vi lämnar vårt kontor tills vi återvänder till kontoret eller går vidare till nästa kund. Allt ingår alltså i flytthjälp och vi tar inte betalt för bilkörning eller liknande. All tid ingår i RUT-avdraget (50 % avdrag för personalkostnader upp till 25 000 kr per person i familjen).