Tömning lokal eller butik

RISK FÖR LOKALER ELLER BUTIK – VI ÄR LEVERANTÖREN SOM LEVERERAR

Anlita oss för att lämna ett utrymme, butiksyta, lager eller annat utrymme på ditt kontor. Varför ha flera olika leverantörer när du kan ha en leverantör som alltid är med dig. Sluta agera som en projektledare för flera leverantörer och välj oss istället. Leverantören. Prata.

MED VÅRA TJÄNSTER SKAPAS EN HELHET

Vi gör mer än bara tomma utrymmen och butiker. Som en enda leverantör sysslar vi även med tömning. Du väljer om du vill anlita oss för enskilda tjänster eller låta oss hjälpa dig med hela kedjan. Vi ser en stor fördel med att ha en leverantör som alltid finns där och kan hjälpa till med allt av följande:

  • Demontering av befintliga kontorsmöbler.
  • Avfallshantering och tömning
  • Transport
  • Magasinering
  • Montering av nya kontorsmöbler.
  • Rengöring

VI TÄNKER ALLTID LITE EXTRA PÅ MILJÖN

När vi utrymmer en byggnad eller butik försöker vi använda så mycket som möjligt och så lite som möjligt ska hamna på en soptipp. Det är en del av vårt miljötänkande att vi gör inte bara våra kunder nöjda, utan även miljön. Vi skänker möbler och annat i gott skick genom våra välgörenhetskanaler, där det du inte behöver kan glädja någon annan.

ENKEL TILLÄGG

Proceduren är enkel. Vi träffas för ett möte där du framför dina önskemål och tankar kring uppdraget. Efter mötet väljer vi en lösning som passar dig och skickar ut ett kommersiellt erbjudande. Om du väljer oss som din leverantör så kommer beställningen att skickas så att du kan vara säker på vad vi har kommit överens om. På överenskommen dag och tid slutför vi uppgiften. Vi håller tät kontakt under hela uppdraget så att du vet att allt går enligt överenskommelse.

BOKA TÖMNING LOKAL ELLER BUTIK REDAN IDAG

Fyll i bokningsformulär online eller ring 08-844 044 för mer information