Dödsbo

TÖMNING AV DÖDSBO OCH OMGIVNING I STOCKHOLM – VI TAR HAND OM ALLT

Att frigöra egendom, ta bort bohag eller flytta en nära anhörig till ett äldreboende (äldreflytt) är stressande och utmanande. Det är många beslut som ska fattas och var ska man börja? Vi på Starcycle har lång erfarenhet av helhetslösningar för tömning av dödsstraff och tömning av hushåll. Vi har ett nära samarbete med Stockholms Auktionsverk och kan värdera dödsbo, lediga dödsbo och tomma bohag i Stockholm med omnejd.

GE OSS HELA VÄGEN – ALLT GER SÄKERHET

Vi hjälper till med allt:

  • Kvalitet
  • Tömning och kassering
  • Magasinering
  • Transport
  • Rengöring

Du bestämmer om du vill anlita oss för att hjälpa till med enskilda tjänster eller om vi ska vara med dig under hela resan och organisera allt. Fördelen med att välja oss är att du som anhörig får hjälp med allt och du behöver bara ett företag för att ringa hela nätet. Behöver du hjälp med fastigheter i Stockholm eller någon annanstans, kontakta oss gärna redan idag.

  • Snabb feedback
  • Personlig kontakt under hela uppdraget
  • Tydlig uppskattning (inga dolda avgifter)
  • Pålitligt företag med lång erfarenhet av tömning
  • Vi skänker så mycket vi kan till välgörenhet

VI BRYR OM MÄNNISKOR OCH MILJÖ

Förutom att göra dig till en nöjd kund är miljön ett av våra huvudfokus. Vid en flytt återanvänds ofta föremålen vi tar bort från dödsboet för att säkerställa att så få föremål som möjligt hamnar på soptippen. Vi har ett nära samarbete till exempel med kvinnojourer, second hand-butiker och andra ideella föreningar som är aktiva med familjer i kris och fattigdom. Så visar vi att vi brinner för att göra miljön och människor glada genom att skänka saker till de som behöver dem mest eller genom att se till att de återanvänds på annat sätt.

Vi finns i Kista, norr om Stockholm, och utöver hela Stockholmsområdet sysslar vi även med flyttningar i norra städer, flyttningar i Uppsala, flyttningar i Enköping och flyttningar i Västerås. Behöver du hjälp med fastigheter i Stockholm eller någon annan stad där vi verkar, ring oss gärna idag!
Vi har ett nära samarbete med Stockholms Auktionsverk. Du kan kontakta oss om du behöver utrymma och sanera din dödsbo i Stockholm.

STOR ERFARENHET AV TÖMNING OCH RENGÖRING AV DÖDSEGGENDOM OCH BOSTÄMNING

När allt administrativt arbete kring godset är klart återstår det hårda arbetet med att städa och tömma huset. Vi har varit i den här branschen länge och vi vet hur svårt det är att börja städa i huset där en närstående bor. Ju närmare man är de döda, desto svårare är det att gräva bland saker.

Om du känner att du och dina nära och kära inte orkar eller orkar tömma ditt hem kan du med gott samvete överlåta arbetet till oss. Vi tar hand om alla nödvändiga praktiska ärenden – vi har erfarenhet när det kommer till tömning och städning av dödsboet i Stockholm. Du kan kontakta oss om du behöver hjälp eller mer information.

BOKA TÖMNING AV DÖDSBO REDAN IDAG

Fyll i bokningsformulär online eller ring 08-844 044 för mer information