Kontorsstäd

NÄR DU BEHÖVER BARA KOMMA IHÅG EN LEVERANTÖR FÖR STÄDNING PÅ STOCKHOLMSKONTORET

Vi håller en hög servicenivå och är städföretaget som kunderna gärna pratar om. Kontorsstädning Stockholm omfattar städning av kontor, städning av korsningar samt städning av entréer och trappor.

VI HAR HÖG KUNDNÖJDHET OCH GOTT ANSEENDE

Vi tar för givet att dina medarbetare och kunder ska vistas i rena och trevliga miljöer, vilket är viktigt både ur miljö- och hälsosynpunkt. Vi är ett städföretag med hög kundnöjdhet och gott rykte. Du kan vara säker på att vårt professionella städteam håller ditt kontor i toppskick.

VI ÄR MER ÄN BARA KONTORSBILAR

Vi är glada att kunna erbjuda mer än bara kontorsstädning för dina lokaler. Vi är en komplett leverantör som gärna hjälper till med våra övriga tjänster i kombination med städning. Om du till exempel flyttar från dina lokaler kan vi ordna åt dig demontering av kontorsmöbler och storstädning. Om du anlitar oss ser vi till att det går enkelt att lämna över nycklarna till nya hyresgäster.

BOKA KONTORSTÄD REDAN IDAG

Fyll i bokningsformulär online eller ring 08-844 044 för mer information

VÅRA OLIKA STÄDNINGAR

  • Flyttstädning
  • Kontorsstädning
  • Entré- & trappstädning

HUR GÅR DET TILL?

Vi kommer till ditt kontor för att se över dina önskemål och hur du skulle vilja organisera städningen och vilken typ av städning du skulle vilja ha. Kort efter mötet skickar vi ett erbjudande där vi hittar en bra lösning för dig. Väljer du oss som din städleverantör tecknar vi avtal och börjar städa på avtalad dag och tid.