Magasinering

SÄKER OCH SÄKER FÖRVARING KAN ENDAST VARA BEhaglig I MAGEN

Oavsett om du tömmer ett hem eller husgeråd, flyttar eller på annat sätt kan förvaring vara precis vad du behöver. Som en del av de andra tjänster vi erbjuder kan du även låta oss förvara dina tillhörigheter. Visst är det bra att ha en leverantör bara ett samtal bort?

MAGASIN FÖR DINA BEHOV

Vi kan erbjuda förvaring för dina specifika behov. Hur länge du behöver behålla eller hur mycket du måste behålla spelar ingen roll. Vi kommer att skräddarsy lösningen helt efter dina behov.

SÄKER OCH SÄKER FÖRVARING

I våra säkra och rena förvaringscontainrar förvarar vi saker på ett tryggt och säkert sätt. Varje behållare har inbyggd ventilation för att hålla dina tillhörigheter som bäst under förvaring.

INGEN FÖRVARING HOTELL

Vi är inget förrådshotell utan tanken är att vi förvarar dina tillhörigheter så länge du vill och sedan tar vi ut dem till dig efter behag. Självklart kommer du alltid att kunna komma åt dina tillhörigheter i efterhand, men vill du ha full tillgång till dina tillhörigheter hela tiden rekommenderar vi att du förvarar dina tillhörigheter på hotellet för förvaring.

BOKA MAGASINERING REDAN IDAG

Fyll i bokningsformulär online eller ring 08-844 044 för mer information

VAD KOSTAR DET?

För att få reda på kostnaden för att förvara dina tillhörigheter, vänligen kontakta oss genom att ringa eller fylla i en offertförfrågan. När vi får informationen får du ett erbjudande från oss.

BETALING

Betalning sker i förskott för hur länge du önskar förvara dina tillhörigheter. Om detta fortsätter debiteras du en månad i förskott. Uppsägningstiden är en månad.