Montering

SAMLA MER MED SSALLSERVICE

Vi hjälper till med alla typer av installationsarbeten, såsom montering av kontors- och lagermöbler, möbler och inredning till kontor, köpcentrum och offentliga utrymmen i och runt Stockholm.

PÅ KONTOR, BUTIKER OCH RUM

Oavsett om ditt kontor ska flytta till en ny plats eller om du har köpt nya kontorsmöbler kan vi hjälpa dig att montera dem. Lägg din tid på viktigare saker så tar vi hand om det mödosamma arbetet med att montera saker. möbler, möbler och hyllor. Vår professionella och erfarna personal kan hjälpa till med alla typer av installationer på ditt kontor, dina butiker eller lokaler.

INOMHUS FÖRVARING

Det är ofta svårt att skapa ett strukturerat och välorganiserat lager. Om det inte finns bra förvaringslösningar kan lagret lätt bli stökigt och svårtillgängligt. Vi kan hjälpa dig att montera hyllor och ställ för att få ordning på ditt lager. Vi kan även lagra dina produkter eller bulkmängder åt dig vid behov.

I GALLERIER OCH OFFENTLIGA OMRÅDEN

Vi tar hand om den årliga installationen av julbelysning och juldekorationer på offentliga platser och köpcentrum i Stockholm. När julen närmar sig och Stockholm glittrar av julbelysning och dekorationer har vi på Starcycle gjort vårt bästa för att det ska se vackert ut och samtidigt sitta tryggt. Vi har erfaren personal som kan montering och säkerhet.

VI KAN MER ÄN BARA MONTERA

Vi på Starcycle är en allt-i-ett-leverantör som lever efter vår slogan ”Integrity Ensures Safety”. Vi hjälper ditt företag längs hela kedjan, från demontering, transport, lagring till säker och snabb montering. Vi har erfarna medarbetare som gör allt som dina medarbetare inte ska slösa tid och kraft på.

BOKA MOTERING REDAN IDAG

Fyll i bokningsformulär online eller ring 08-844 044 för mer information